Спална соба Генова - КУПИ НА РАТИ
-21%
, , ,

Спална соба Генова

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 25,900ден 32,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензија: Лежај: 165 x 215 x 80 cm (за душек 160 x 200 cm)

Висина на лежај: 29,5 cm

Плакар: 200 x 60 x 222 cm

Натказни: 45 x 40 x 40 cm

Изработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со дебелина 18 мм. Механизми за меко затворање на плакарот.

Монтажата не е вклучена.