Спална соба Јакобина - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Спална соба Јакобина

Мебел Ви
Нема инфо.

Лежај: 167,5 x 235 x 120 cm (за душек 160 x 200 cm)

Плакар: 220 x 61 x 210,5 cm

2х Натказни: 58 x 41 x 120 cm

Изработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверка, табла комбинирана со еко кожа, со вклучено лед осветлување

Бесплатна испорака

54,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.