Спална соба Ларго - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Спална соба Ларго

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 26,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Лежај: 165 х 205 x 92 cm

Ормар: 184 х 60 x 200 cm

Натказни: 45 x 40 x 45 cm

Изработка: Спална изработена од иверка со деб. 18мм во Перла (крем) лице и Тортана боја (корпус).

Бесплатна испорака