Спална соба Силвија - КУПИ НА РАТИ
-3%
, , ,

Спална соба Силвија


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 39,900ден 41,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензија: Лежај: 165 x 205 x 90 cm (за душек 160 x 200 cm)

Висина на лежај: 35 cm

Плакар: 205 x 60 x 210 cm

Тоалетна: 80 x 42 x 75 cm

Натказни: 40 x 40 x 45 cm

Изработка: Спална изработена од висококвалитетна иверка со деб. 18мм во Перла со Меркур боја (лице) и Меркур боја (корпус). Огледало на едната врата на плакарот и механизми за меко затворање.