Спална соба АДЕЛИНА - КУПИ НА РАТИ
,

Спална соба АДЕЛИНА

Мебел Ви
10 Продажби

 • Димензии:
 • – лежај: 170 х 206 х 91 cm
 • висина за лежај: 36 cm
 • – димензии за душек: 160 х 200 cm
 • – плакар: 180 х 52 х 203 cm
 • – тоалетна: 90 х 45 х 83 cm
 • – 2 натказни: 50 х 34 х 45 cm
 • Боја: Бела
 • Изработка: Спална соба изработена од висококвалитетна иверка со деб.18мм. (како на сликата) во Бела Сјај (лице) Бела Мат(корпус). Четворокрилен ормар со огледало на две врати.
 • *Душекот не е вклучен во цената.
 • *Монтажата не е вклучена во цената.
 • Бесплатна испорака.

34,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.