ШПОРЕТ АЛФА ТЕРМ 27 ПАРНО - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ШПОРЕТ АЛФА ТЕРМ 27 ПАРНО

ALFA PLAM
Нема инфо.

Моќност: 27,56 kW
Димензии:900 x 600 x 850 mm
Димензии на рерна:330 x 440 x 260 mm
Пречник на димен отвор150 mm
Моќност на греење на каминот: 7,44 kW
Моќност на водата: 20,12 kW
Волумен на загревање: 208 – 460 m3
Површина на загревање: 80 -177 m2

81,060ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.