SUMMER SET Mаса + 4 столици и чадор за сонце - КУПИ НА РАТИ
, ,

SUMMER SET Mаса + 4 столици и чадор за сонце


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 9,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии на маса: 80x67cm
Димензии на ногарки: 25x08cm
Калено стакло
Дијаметар на чадор за сонце: 180cm
Димензии на столица: 54x43x89cm
Димензии на ногарки: 22/19/42 x14mm*0,8mm
Боја: Сива