Машина за сушење Candy CSO C9DG-S - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машина за сушење Candy CSO C9DG-S

Candy

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 16,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Кондезациска сушара

Енергетска класа:В

Капацитет:9кg

Програми:15

Индикатор

Одложен старт: 24h

WiFi i Bluetooth

Ниво на бучава:67db

Димензии:85x60x59cm

Бренд

Продавница