SWING Базен со метална рамка B0184 3.05m x 76cm - КУПИ НА РАТИ
, ,

SWING Базен со метална рамка B0184 3.05m x 76cm

Swing
Нема инфо.

  • Два слоја на издржлива ПВЦ материјал со силна мрежа од полиестер помеѓу слоевите.
  • Димензии: 3.05m x 76cm
  • Капацитет: 4542 L

12,640ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница