SWING Базен со метална рамка B0190 4.57m x 1.22m - КУПИ НА РАТИ
, ,

SWING Базен со метална рамка B0190 4.57m x 1.22m

Swing
1 Продажби

  • Два слоја на издржлива ПВЦ материјал со силна мрежа од полиестер помеѓу слоевите.
  • Димензии: 4.57m x 1.22m
  • Капацитет: 16786 L

32,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница