SWING Базен X0445 3.66m x 91cm - КУПИ НА РАТИ
, ,

SWING Базен X0445 3.66m x 91cm

Swing
2 Продажби

  • Два слоја на издржлива ПВЦ материјал со силна мрежа од полиестер помеѓу слоевите.
  • Принт: имитација на камен
  • Димензии: 3.66m x 91cm
  • Капацитет: 8300 L

16,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница