ТДФ Виолет промо - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ТДФ Виолет промо

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 52,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

3-тросед: L 245 х W 90 х H 90 cm

2-двосед: L 175 х W 90 х H 90 cm

1-фотеља: L 75 х W 85 х H 100 cm

Височина на седиште на тросед и двосед: 47 cm

Височина на седиште на фотеља: 43 cm

Длабочина на седиште на тросед и двосед: 59 cm

Длабочина на седиште на фотеља: 52 cm

 

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X