TESLA Инвертер клима уред TT51TP21-1832IAW - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

TESLA Инвертер клима уред TT51TP21-1832IAW

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 37,940ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа (seer/scop):a++ (6.10/4.0)
Максимален капацитет на ладење:5900.00 w
Максимален капацитет на греење:6080.00 w
Просечна моќност:5100/5130 w
Влезна моќност ладење:1574 w
Влезна моќност греење:1382 w
Проток на воздух:820.00 m3
Wi-Fi
Капацитет на одвлажнување:1.50 l/h
Ниво на бучава:54.00 db
Работна температура: од -20 ℃ до 53 ℃
Маса внатрешна единица: 11.00 kg
Маса надворешна единица: 35.00 kg
Препорачана површина: до 55 м2
Фреон: r32
Филтри: филтер за прашина
Димензии надв. единица: 853 x 602 x 349 mm
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница