TESLA машина за перење и сушење - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , , ,

TESLA машина за перење и сушење

Tesla
12 Продажби

Капацитет на перење: 8кг Капацитет на сушење: 6кг Енергетска вредност: B Број на вртежи: 1400 врт/мин Дисплеј LED Програми 16 Одложено започнување ( 24 часа ) Перење и сушење за 1 час Заштита за деца Дневно перење: 15 минути Димензии: 59.5 x 85 x 47 см Бесплатна достава

23,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница