TRGOPRODUKT Печка Thalia EWA - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

TRGOPRODUKT Печка Thalia EWA

TRGOPRODUKT
Нема инфо.

Моќ: 7 kW
Погоден за простории до 39 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 89 x 29 x 29 /cm
Тежина : 50 кг
Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
Офарбана во огноотпорни бои
Огноотпорно стакло на вратата
Пречник на одводот за дим 120мм
Изработена од гус
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
Без фурна

Доставата на овој продукт е бесплатна

11,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница