TRGOPRODUKT Печка Thalia LUNA C - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

TRGOPRODUKT Печка Thalia LUNA C

TRGOPRODUKT
Нема инфо.

Моќ: 6,5 kW
Погоден за простории до 36 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 92 x 51 x 46 /cm
Тежина : 81 кг
Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
Офарбана во огноотпорни бои
Огноотпорно стакло на вратата
Пречник на одводот за дим 120мм
Изработена од челик
Моделот е опремен со ногарки
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

Доставата на овој продукт е бесплатна

17,340ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница