TRGOPRODUKT Печка Thalia Nella R - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

TRGOPRODUKT Печка Thalia Nella R

TRGOPRODUKT
1 Продажби

  • Печка
  • Моќ: 6,5 kW
  • Големина ( a x b x h /cm) : 82 X 46 X 40 /cm
  • Погоден за простории до 36 m2
  • Тежина : 63 кг
  • Вид гориво: дрво, брикети, јаглен
  • Горна плоча: челик
  • Боја: сива
  • Приклучок за оџак: на горна плоча
  • Дијаметар за оџакот : O 120

11,370ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница