Печка Trgoprodukt Thalia Nera Plus - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Печка Trgoprodukt Thalia Nera Plus

TRGOPRODUKT

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,640ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќ: 6,5 kW

Погоден за простории до 36 m2

Големина ( a x b x h /cm) : 98 x 43 x 36 /cm

Тежина : 60 кг

Вид гориво: дрво, брикети, јаглен

Офарбана во огноотпорни бои

Огноотпорно стакло на вратата

Пречник на одводот за дим 120мм

Изработена од челик

Опремен со два рачни амортизери:

Преден амортизер за контрола на довод на воздухот

Aмортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот

Без фурна

Доставата на овој продукт е бесплатна

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИ!

X