TRINX KIWI 1.0 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

TRINX KIWI 1.0

TRINX
Нема инфо.

Помошни тркала Нема

Големина на тркало 12 инчи

Материјал на рам Алуминиум

Материјал на виљушка Челик

Тежина 3.9 кг

4,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница