TRINX M-100 ELITE 27.5“ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

TRINX M-100 ELITE 27.5“

TRINX
1 Продажби

Големина на рам 18″
Големина на тркало 27,5 ”
Рамка: алуминиумска рамка
Бесплатна достава

19,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница