TRINX M-139 PRO 21" - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

TRINX M-139 PRO 21″

TRINX
1 Продажби

Големина на рам: L-18“

Големина на тркало: 29“

Рамка: Алуминиумска рамка

Модел: TRINX M-139

20,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница