Tросед Далиа - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Tросед Далиа

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 18,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензија: L 229 х W 84 х H 85 cm

Височина на седиште: 43 cm

Длабочина на седиште: 53 cm

Димензии за спиење: 110 х 190 cm

Изработка: тросед изработена во штоф. језгро и клик – клак механизм за спиење.

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X