Тросед Милано - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Тросед Милано

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 29,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: L 233 х W 96 х H 76-82 cm

Височина на седиште: 42 cm

Длабочина на седиште: 50 cm

Димензии за спиење: 90 х 180 cm

 

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks