ТТФ БУГАТИ МЕБЕЛ-ВИ ИЗБОР БОЈА - КУПИ НА РАТИ
-5%
, , ,

ТТФ БУГАТИ МЕБЕЛ-ВИ ИЗБОР БОЈА

Mondivi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 79,900ден 83,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

2хТросед: L 240 х W 110 х H 93 cm
Фотелја: L 97 х W 97 х H 101 cm
Височина на седиште на тросед: 49 cm
Височина на седиште на фотелја: 45 cm
Длабочина на седиште на тросед: 60 cm
Длабочина на седиште на фотелја: 58 cm
Димензии за спиење на тросед: 180 х 85 cm
Боja: СИТЕ
Начин на комбинирање на бои: Еднобојна
Механизам на тросед: Наслонот ротира наназад
Седиште на тросед: Сунѓер ХР-35, деб. 12 cm
Седиште на фотелја: Сунѓер ХР-35, деб. 14 cm
Подлога под седиште на тросед и фотелја: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно
Наслон на тросед: Сунѓер тип С-25, деб. 7 cm
Наслон на фотелја: Сунѓер тип С-23, деб. 8 cm
Подлога под наслон: Платно
Ногари: Дрвени

Бренд

Продавница