ТТФ ГУЧИ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ТТФ ГУЧИ

Mondivi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 92,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

2Х 3-тросед: L 236 х W 90 х H 81 cm
1-фотеља: L 80 х W 80 х H 75 cm
Височина на седиште на тросед: 42 cm
Височина на седиште на фотеља: 38 cm
Длабочина на седиште на тросед: 60 cm
Длабочина на седиште на фотеља: 63 cm
Бои: – Сива
Изработка: Гарнитура со два троседа и фотелја изработена во штоф.
Сребрена лајсна на долниот дел на сите елементи

Бренд

Продавница