ТТФ ТОРИНО ИЗБОР БОЈА - КУПИ НА РАТИ
-4%
, , ,

ТТФ ТОРИНО ИЗБОР БОЈА

Mondivi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 69,900ден 72,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

2Х 3-тросед: L 232 х W 99 х H 83-90 cm
1-фотеља: L 82 х W 80 х H 91 cm – ФОТЕЉА ТОРИНО
Височина на седиште на тросед: 45 cm
Височина на седиште на фотеља: 47 cm
Длабочина на седиште на тросед: 53 cm
Длабочина на седиште на фотеља: 56 cm
Димензии за спиење (тросед): 120 х 185 cm
Бои/Дезени: СИТЕ
Распоред на сериски броеви за двобојна: ЧЕТИРИ МАЛИ ПЕРНИЦИ / СЕ ОСТАНАТО
Распоред на сериски броеви за тробојна: ЧЕТИРИ МАЛИ ПЕРНИЦИ / ДВА ТРОСЕДА / ФОТЕЉА
Број на бои: Еднобојна / Двобојна / Тробојна
Механизам на тросед: Клик-Клак
Седиште на тросед и фотеља: Сунѓер ХР-35, деб. 14 cm
Подлога под седиште на тросед и фотеља: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно
Наслон на тросед: Перници полнети со силиконски снегулки и Сунгер ХР-30, деб. 12 cm
Подлога под наслон на тросед: Еластична гуртна за наслон, над ел. гуртна памучно платно
Наслон на фотеља: Сунгер Т-30, деб. 5 cm
Подлога под наслон на фотеља: Еластична гуртна за наслон
Ногари: Метални, црни

Продавница

Бренд