Туш кабина Daniela - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Туш кабина Daniela

Нема инфо.

Димензии:80×80
Високо квалитетно стакло 5мм
Лесно за чистење
Хромирани двојни тркала со лагери за лесно движење на вратите
Пластични рачки

10,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
име

проѕирно стакло, проѕирно стакло, комплет када или цокле, сиво стакло, сиво стакло, комплет када или цокле

Бренд
Продавница