ТВ ЛЕД PHILIPS 32″ PHS6605/12 HD SMART - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ТВ ЛЕД PHILIPS 32″ PHS6605/12 HD SMART

Philips
Нема инфо.

Екран 32″ LED HD (1366 x 768)
Сооднос 16:9
SmartTV апликации / YouTube Netflix TV
Корисничка интеракција SimplyShare
Пресликување на екранот
Подобрување на сликата Pixel Plus HDR10
HLG (Hybrid Log Gamma)
HDMI X 3 / USB X2 / CI+
Дигитален аудио излез (оптички)
Ethernet-LAN ​​RJ-45
Сателитски конектор
Излез за слушалки
Антена од типот F
Услужен конектор
EasyLink (HDMI-CEC)
Далечински управувач
Системска аудио контрола
безжични врски Wi-Fi 802.11n 2 x 2

14,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница