ВЕЛОСИПЕД MAX GMX 2.0 20 КОНТРА - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ВЕЛОСИПЕД MAX GMX 2.0 20 КОНТРА

MAX
Нема инфо.

Метален рам 20×11,2
Челични бандажи
Метални предни кочници и задна КОНТРА
Касетна средна осовина
Полу алиминиумски рачки за кочници
Поренос-Ѕвезда: 18T
1 брзинa
Педали црни
дијамнтски облик
Гуми Anpeng 20×2,125

5,790ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница