VENSSINI MODENA MOD264 26"/17'' велосипед сива тиркизна боја - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

VENSSINI MODENA MOD264 26″/17” велосипед сива тиркизна боја

VENSSINI
Нема инфо.

11,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница