VERSO Камин MINI GUS - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

VERSO Камин MINI GUS

Verso
3 Продажби

Врата од гус со јачина од 6 kw ,
Димензии 39 x 53 х 62cm ,
Тежина 48кг ,
Ефикасност 67%,
Емисија на штетни гасови 0,19% ,
Врата од калено стакло,
Делот за ложење е обложен со шамотна цигла ,
Максимална должина на дрвото 30 см,
Дијаметар на оџак 130 см,
Има регулација на проток на воздухот ,
За загревање на 40 m2
Без фурна

Доставата на овој продукт е бесплатна

15,480ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница