Вертикален Замрзнувач со 8 Фиоки QUADRO - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Вертикален Замрзнувач со 8 Фиоки QUADRO

QUADRO
Нема инфо.

ЗАМРЗНУВАЧ СО 8 ФИОКИ
ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ (НЕТО): 182 L
КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ (KG/24H): 9 KG / 24 H
ФРЕОН: R600A
БУЧНОСТ: 41 DB
БРОЈ НА КОМПРЕСОР 1
НАЧИН НА ЛАДЕЊЕ: ПРИРОДЕН ПРОТОК НА ВОЗДУХ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: A+
ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА:238 KWH
ПРОМЕНЛИВА ВРАТА: ДАДИМЕНЗИИ 578 X 632 X 1509 М
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница