Вградена плоча Vox ЕБЦ 400 ДБ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Вградена плоча Vox ЕБЦ 400 ДБ

Продажби 1

Ширина 60 см

Hi-Light зони за готвење: 4

Димензија на грејна зона: ø145 mm х 2

Димензија на грејна зона: ø180 mm х 2

Закосев раб

Безбедносно заклучување

Светлосен индикаторот за топла плоча

Кабел за напојување

Дигитална контрола

11,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.