ВГРАДEНА ПЛОЧА BOSCH PKE645D17E - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ВГРАДEНА ПЛОЧА BOSCH PKE645D17E

Нема инфо.

Бош готвење PKE 645D17E
Удобност:TouchSelect
Pестарт функција
Дигитален дисплеј TopControl
Готвење: 4 зони
прилагодување на моќноста: 17 степени
Индикаторот за напојување
Сигурносниот уред
Главниот прекинувач
Номинална моќност: 6600 W
Дизајн: класичен рамка
Минималната дебелина на панел: 20 mm
Димензии (ШxВxД): 58,3 x 5,2 x 51,3 см
Димензии лажат (ШxВxД): 56 x 4,9 x 49-50 cm
Тежина: 7 kg

16,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.