ВГРАДEНА ПЛИНСКА ПЛОЧА VOX EBC 200 GB - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ВГРАДEНА ПЛИНСКА ПЛОЧА VOX EBC 200 GB

Vox
Нема инфо.

Модел VOX монтажа плоча EBC 200GB
Независна
Начин на ракување со механички контроли
Позиција на команди: напред
Боја команда: црна
Горна греење зона (гас): 145 mm
Долната топлинска зона (гас): 180 mm
Сигурност автоматско палење
Сигурносен вентил
Дизајн Боја: Црна
Димензии (ШxВxД) 28 x 49 cm
Тежина 5,4 кг

8,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница