VISITOR FAS2825S6 28"/17" ETHERNITY Fashion - КУПИ НА РАТИ
, ,

VISITOR FAS2825S6 28″/17″ ETHERNITY Fashion

Нема инфо.

Седиште MTB ROU ZA FAS2825
Рачки кафено црни HERRMANS ERGO KREM
Корпа предна ситно BRAON FASHION
Волан 620MM 22.2X25.4MM црн
Сет V ALU без рачки кочници
Педали FEIMIN COMFORT поштарски
Среден погон коцка 1/2X3/32″ 44TX170
Средна осовина MTB на штраф 5S
Ланец MTB MAYA Z50 P7003
Обрач  V1 28″ сив 36 дупки V1.28SV.
Предна глава MTB 36R
Задна глава MTB 36R
SP.700X40C  (47-559)CRNA PNEUMAT.
Браник FAS2825
Фаза на индекс црн 14T-28T SHUN FENG
Заден менувач SHIM.TY21 KUK ARDTY21BGSBL
Рачен менувач SHIMANO 6 BR.ASLTZ5006RA
Заден трепкач H-VISION EN STANDARD

15,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.