Xiaomi mi robot vacuum-mop 2 pro + - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Xiaomi mi robot vacuum-mop 2 pro +

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 24,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Боја  – црна

Функција за Mopping –  Да

За површини до 160 m2

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница