Xiaomi Robot Vacuum S10+ - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Xiaomi Robot Vacuum S10+

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 29,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Модел: Б105
Димензии на ставката: 350×350×97 mm
Номинална моќност: 55 В
Време на полнење
Прибл.: 6 часа
Нето тежина (со додатоци): 4,4 кг
Нето тежина (вакуум за роботи): 3,8 кг
Батерија: 4800 mAh (номинален капацитет); 5200 mAh (номинален капацитет)
Номинален напон: 14,4 V⎓

Бренд

Продавница