Xiaomi Robot Vacuum S10 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Xiaomi Robot Vacuum S10

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 19,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Број на модел: B106GL

Димензии на главната единица: 350х94,5мм

Номинална моќност: 45 W

Номинален напон: 14,8 V⎓

Напон на полнење: 20V⎓

Нето маса: 4,8 кг

Бренд

Продавница