Замрзнувач LTHA ZS 20 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Замрзнувач LTHA ZS 20

LTHA

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 19,430ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Разладувачка течност :R134А

Потрошувачка на енергија кВч: 0.70

Бучавост 42 дб

Капацитет 14,5 кг за 24 часа

Издржливост при прекин на електрична енергија:35 h

Изолација 6 sm

Нето капацитет:200 l

Енергетска класа: A

Димензии (Ш x Д x В):76.3 × 68 × 87 cm

Нето тежина 37 кг

Бруто тежина 45 кг

Бренд

Продавница