Вертикален замрзнувач со 6 фиоки Vox VF 2500 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Вертикален замрзнувач со 6 фиоки Vox VF 2500

Vox

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа: А+
Бруто зафатнина: 210 L
Нето зафатнина: 182 L
6 проѕирни фиоки
Фиоки за брзо замрзнување
Сад за лед
Антибактериска заштита
Димензии: 14 4х 54 х 60 см
Потрошувачка на енергија: 0,65 kWh/24 h
Капацитет на замрзнување 9 kg на 24 h
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница