ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX VF 1200F - КУПИ НА РАТИ
-13%
, , , ,

ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VOX VF 1200F


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 9,580ден 11,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет: 63 L
Ентериер на замрзнувачот: 3 фиоки
Механичка контрола
Cистем за ладење: Less Frost
Мануелен систем за одмрзнување
Ниво на бучава: 41 dB
Потрошувачка на енергија (годишно): 168kWh
Димензии (ШxВxД): 480 x 821 x 510 mm