SENCOR блендер – вашиот нов најдобар пријател во домаќинството - КУПИ НА РАТИ

SENCOR блендер – вашиот нов најдобар пријател во домаќинството Остави коментар

Запознајте го SENCOR блендер – вашиот нов најдобар пријател во домаќинството.

Со блендерот SENCOR подготовката на храна ќе биде многу полесна, побрза и поздрава.
Со овој уред подгответе ги вашите здрави утрински смутиња, сосовите, храната за бебиња и многу други оброци.
Овој блендер има ножеви од висококвалитетен не’рѓосувачки челик со слој на титаниум кои ќе ја изблендираат храната онолку колку што ви е потребно.
Исто така блендерот SENCOR се карактеризира со тивка работа (Silent Power) и нема да создава дополнителна бучава при блендирање.

Еве неколку совети кои ќе ви помогнат правилно да го користите блендерот SENCOR:
– Кога имате течни и суви состојки, прво блендирајте ги течните состојки, па потоа додадете ги сувите состојки, за да се измешаат рамномерно.
– При блендирање барем еднаш стопирајте го процесот, измешајте ги состојките и потоа продолжете со подготовката.
– Кога користите варени состојки не ги блендирајте заедно со другите состојки затоа што пареата ќе создаде дополнителна течност која може да го уништи оригиналниот рецепт.
– Откако ќе завршите со блендирање и подготовка, детално исчистете го блендерот SENCOR за да не ви останат остатоци од храната кои може да бидат опасни.

Кажете му здраво на блендер SENCOR – вашиот нов најдобар пријател во домаќинството.

Нарачајте го блендерот тука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *