Интервју Archives - КУПИ НА РАТИ

Интервју со еден од основачите на Купи на Рати – Радојка Димитријеска Јошевска

Како дојдовте до идеата за креирање на ваков вид на компанија? Дигитализацијата е она што го движи светот моментално, па според тоа добив инспирација да ја воведам дигитализацијата во нашата

Прочитај Повеќе