Блог - КУПИ НА РАТИ
Банана колач

Нашиот инфлуенсер за храна – Вкусно без месо

Нов сегмент на нашата веб страна! Нашата нова соработка, ја склучивме со блогерот Христина која припрема рецепти за исхрана – Вкусно без месо! Главна цел на оваа соработка е да

Прочитај Повеќе
Остави коментар

Интервју со еден од основачите на Купи на Рати – Радојка Димитријеска Јошевска

Како дојдовте до идеата за креирање на ваков вид на компанија? Дигитализацијата е она што го движи светот моментално, па според тоа добив инспирација да ја воведам дигитализацијата во нашата

Прочитај Повеќе
Остави коментар