ЗИМСКИ ГУМИ НА РАТИ - КУПИ НА РАТИ

ЗИМСКИ ГУМИ НА РАТИ 3

Оваа зима патувајте сигурно и безбедно со квалитетни зимски гуми на рати од најдобрите светски производители.

 

     

Зимските гуми обезбедуваат стабилност и безбедност при возење во климатски услови на ниски температури и замрзнати коловози и ги намалуваат претстојните ризици и опасности за зголемена безбедност.

Карактеристично за зимските гуми е тоа што длабочината на шарата им е 4 мм и се специјално дизајнирани со силикон и со поголем процент природна гума и затоа се помеки во ладните зимски денови, подобро прилепуваат за асфалтот и така го олеснуваат управувањето на автомобилот и кочењето во текот на зимските денови.

Купи На Рати ви овозможува одлична понуда на зимски гуми на рати кои ќе ви обезбедат максимална безбедност на патиштата.

   

Погледнете ја понудата за зимски гуми од врвни брендови на овој линк.

За сите дополнителни информации, контактирајте не на 075 343 440 и 076 260 278.

Comments are closed.