Блог Archives - КУПИ НА РАТИ

Не губи време, зграпчи ги попустите – Black Friday e!

Не губи време, зграпчи ги попустите – Black Friday е! Купи На Рати со неодолива понуда на производи по намалени цени, од најновите модели на смартфони до бела техника од

Прочитај Повеќе
Остави коментар

ЗИМСКИ ГУМИ НА РАТИ

Оваа зима патувајте сигурно и безбедно со квалитетни зимски гуми на рати од најдобрите светски производители.         Зимските гуми обезбедуваат стабилност и безбедност при возење во климатски

Прочитај Повеќе
Остави коментар

Откриј ги новите хоризонти со Samsung Galaxy Z Flip4

Запознај го неверојатниот Samsung Galaxy Z Flip4 кој со преклопување отвора нова животна перспектива. Паметен телефон со врвни перформанси кој може да издржи потопен во вода длабока 1,5 метар, во

Прочитај Повеќе
Остави коментар

Го одбележуваме Меѓународниот ден на готвачите

Денеска се одбележува Меѓународниот ден на готвачите. Кулинарската професија е една од најстарите професии во светот. Конкретно, првите рецепти се зачувани уште од времето на древните цивилизации. Меѓународниот ден на

Прочитај Повеќе
Остави коментар

“Сега можеш да го имаш!“

Сега можеш да го имаш! Твојот омилен смартфон можеш да го имаш веднаш по НАМАЛЕНА ЦЕНА и НА РАТИ по твој избор! Промотивен ПОПУСТ на најбараните смартфони на Купи На Рати. Препознатливи

Прочитај Повеќе
Остави коментар

Идеален за современото семејство – Side by side фрижидер

Купувањето на нов фрижидер е голема инвестиција и често знае да биде комплициран и долготраен процес, затоа од клучно значење е да се направи правилниот избор. Различни критериуми го дефинираат

Прочитај Повеќе
Остави коментар

Black Friday ПОПУСТИ!

X