Идеален за современото семејство - Side by side фрижидер - КУПИ НА РАТИ

Идеален за современото семејство – Side by side фрижидер Остави коментар

Купувањето на нов фрижидер е голема инвестиција и често знае да биде комплициран и долготраен процес, затоа од клучно значење е да се направи правилниот избор. Различни критериуми го дефинираат изборот на фрижидерот кој одговара најмногу во домот, како големина на простор, карактеристики кои што се важни за оној кој го избира, димензии итн.

Ако главниот фокус при избор на фрижидер е организацијата и просторот за складирање на намирниците, side by side комбинираните фрижидери се вистински погодок. Ваквиот тип на фрижидери се дизајнирани со две врати и на тој начин овозможуваат елегантен стил во домот со суптилно зголемена естетика, која е одлика на модерната кујна во современ дом.

Side by side фрижидерите ја олеснуваат организацијата на намирниците и овозможуваат голем простор за складирање со врвна удобност. Тие се карактеризираат со големи полици и корпи и различни прегради во кои едноставно може да се организира храната, а притоа таа да го задржи вкусот.

Овој тип фрижидер соодветен е за сите возрасти, затоа што овозможува лесен пристап до храната, без разлика за која возраст станува збор, што е клучно за семејствата со мали деца, затоа што родителите може да го организираат просторот на таков начин што храната за децата ќе биде на пониска полица во фрижидерот и тие сами ќе може да пристапат до неа.

Наш предлог за овој тип на фрижидер е TESLA.

TESLA комбинираниот фрижидер е премиум side by side фрижидер, идеален за добра организација на прехрамбените продукти и задржување на нивната свежина.

Контролирањето на нивоата на температурата на секој дел од фрижидерот е лесно и едноставно, преку панел со LED екран на допир.

Да се одржи константна температура во фрижидерот е еден од важните фактори за храната да остане свежа подолг период. Ова е причината зошто системите Multi и DynaCool Air Flow го распределуваат воздухот рамномерно во секој дел од фрижидерот – одржувајќи го постојано идеален.

Со TOTAL NO FROST технологијата која вклучува паметни и прилагодливи сензори, рачното одмрзнување е минато. Оваа технологија го запира формирањето на мраз во замрзнувачот, како и таложењето на мраз и влага и во фрижидерот и во замрзнувачот.

ТЕSLA комбинираниот фрижидер обезбедува функција на супер замрзнување кога се чува храна во замрзнувач и функција на супер ладење кое што е одлично за брзо ладење на пијалоци во фрижидерот.

Twist Ice Maker или креаторот на мраз лесно прави коцки мраз за сите љубители на совршениот ефект на ладен пијалок, а на надоврешноста од вратата е сместен диспанзер за вода. Веќе нема потреба да се отвора во фрижидерот за ладна вода.

Целосната понуда за TESLA комбиниран фрижидер погледнете ја на овој линк.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *