“Сега можеш да го имаш!“ - КУПИ НА РАТИ

“Сега можеш да го имаш!“ Остави коментар

Сега можеш да го имаш! Твојот омилен смартфон можеш да го имаш веднаш по НАМАЛЕНА ЦЕНА и НА РАТИ по твој избор!

Промотивен ПОПУСТ на најбараните смартфони на Купи На Рати. Препознатливи брендови, докажан квалитет, софистициран дизајн и врвни перформанси на рати, почнувајќи од само 1.732 денари месечно.

Оваа промотивна понуда може да ја разгледате на овој линк.

Искористете ја оваа единствена понуда и нарачајте го вашиот нов смартфон на овој линк.

За сите информации,тимот на Купи На Рати ви стои на располагање на 075 343 440 и на 076 260 278.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *