Детски базен Intex 58485 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Детски базен Intex 58485

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,890ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 305 x 186 х 56 cm

Капацитет 999 литри

Тежина 8.5 кг

3 вентили

Материјал 0.32 mm PVC

Бренд

Продавница